image1
Burasi : Anasayfa

Döviz Kurları

RATES TABLE Live

A feed could not be found at http://www.milliyet.com.tr/D/rss/rss/Rss_36.xml

PDF Yazdır e-Posta

 

kullanım için en ideal malzemeyi seçmeye olanak veren geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

• Modifiye bitüm sayesinde yalıtım, çok düşük sıcaklıklarda da esnekliğini korur ve çatlamaz. Yüksek sıcaklıklarda ise geç yumuşar, formunu korur.
Bu nedenle Bituline sistemi, her iklim kuşağında güvenle kullanılabilir.

• Bituline membranlarının fabrika ortamında, modern makinalarla üretiliyor olması, yalıtımın homojenliğini ve kalite bütünlüğünü sağlar, yerinde yapılan karışımlarla, sürülerek uygulanan sistemlerde rastlanılabilecek performans farklarından kaynaklanan yalıtım riskleri ortadan kalkar.

• Membranlar eritme kaynağı ile birleştirilir ve istenen yüzeylere kolaylıkla yapıştırılır. Kaynak sistemi, yalıtımın sürekliliğini sağlar. Bituline sisteminin su geçirimsizliği, ek yerlerinde de tamdır.

• Membranlara yerleştirilen donatılar, yalıtımın çekme ve basınç mukavemetini arttırır. Sistem Bituline, karayolları, köprüler gibi yüksek mekanik gerilmelerle karşılaşılan yerlerde de güvenle kullanılabilir.

• İstendiğinde çeşitli renklerde granüle mineral veya aluminyum kaplı olarak da temin edilebilen Bituline membranları, havadaki kimyasal ve biyolojik maddelerden etkilenmeyen, ultraviyoleye dayanıklı ve estetik bir yüzeye sahip son kat yalıtım malzemesi olarak da idealdir.

• Bituline sistemi su yalıtımı, milyonlarca metrekare iş deneyimi olan ekiplerce, yüzde yüz su geçirimsizlik güvencesiyle uygulanır.

Satıh itinalı bir şekilde temizlenerek yıkanmalı, satıhta pürüz veya çukurluklar var ise onarılarak düzgün hale getirilmelidir.Satıh Bitüline astar ile doyurularak kuruması bekletilmeli.

Uygulamada evvela Ode Oc 300 veya Bitüline Prima PG 300 ileŞalama uygulaması yapılmalıdır.İlk uygulama bittikten enaz 6 saat sonra ikinci bir uygulama olarak Ode Op 300 veya Bitüline Prima PP 300 ile Şalama uygulaması yapılmalıdır.İzolasyon bini payları enaz10 cm olmalı Şalama uygulaması bittikten enaz 4 saat sonra bini birleşim kısımlarının düzenli bir şekilde pah yapılması gerekir.Şalama uygulamalarında Barometre kullanılmalıdır.